Det är inte lätt att hitta skönhetsprodukter som är både effektiva och veganska. Det svenska märket Maria Nila är dock ett märke som kan erbjuda dig det bästa av båda världarna. Här får du veta mer om märket Maria Nila, samt om några av de bästa produkterna ur det breda skönhetssortimentet.  

Vad är Maria Nila? 

Som tidigare nämnt så är Maria Nila ett svenskt märke som fokuserar på hårvård och skönhetsprodukter. Detta märke fokuserar även på att ta fram produkter som är riktigt effektiva och samtidigt 100% veganska. Detta är något som får Maria Nila att stå ut lite extra på den enorma marknaden av skönhetsprodukter.  
 
Maria Nila tillverkar allt från schampon och balsam till vax och sprayer. De har alltså det allra mesta du kan tänkas behöva när det kommer till skönhet och hårvård.  

Schampo och balsam 

I sortimentet hittar du en stor mängd olika typer av veganska schampon och balsam. Du kan bland annat välja mellan standardprodukter för ofärgat hår och produkter för färgat eller blekt hår. De har alltså schampo och balsam för alla. 
 
Om ditt hår är riktigt slitet och kräver lite extra kärlek ska du verkligen prova på Maria Nilas Revive Schampo och Conditioner. Dessa produkter ger ditt hår den extra kur det behöver för att bli vackert och livfullt igen.  
 
Behöver du snabbt fräscha upp håret, men har inte tid att tvätta det? Då ska du testa Maria Nilas torrschampo. Bara spraya i och arbeta ut torrschampot i ditt hår, så kommer det genast att kännas mycket fräschare igen. Detta är den perfekta lösningen för dig som snabbt behöver fräscha upp håret lite då och då. Använd det dock inte för ofta, utan använd hellre vanligt schampo och balsam om du kan.  

Stylingprodukter 

Maria Nila tillverkar både hårvax och hårspray. Med dessa produkter kan du snabbt och enkelt få till den perfekta frisyren och få den att hålla i många timmar. De flesta av stylingprodukterna passar i stort sett alla hårtyper, vilket är riktigt trevligt. Alla människor har sin egen hårkvalitet, så det är bra med veganska produkter som fungerar för de flesta hårtyper. Du kan med fördel kombinera flera av Maria Nilas stylingprodukter för ett bättre resultat när du stylar ditt hår. När du har använt till exempel lite vax eller volymspray kan du toppa av stylingen med lite finishing spray för bättre hållfasthet.  

Hudvård och dofter 

Utöver hårvårds- och stylingprodukter tillverkar Maria Nila även en rad olika hudvårdsprodukter och doftljus. I hudvårdssortimentet hittar du härliga och uppfräschande flytande tvålar och handlotions. Varje tvål och lotion har sin helt egna doft. Några exempel på dofter är äng, ingefära och blomsterbukett.  
 
Doftljusen kan också fås i flera olika dofter som bland annat Ember Myth, Botanic Garden och Orchid Vetiver. Doftljusen kan användas till att få ett rum att dofta lite extra gott när det behövs, som till exempel under en fest eller en mysig kvällsstund i soffan. Doftljusen passar utmärkt som gåvor till de du tycker om.