Något som har kommit att bli allt mer populärt, det är att ha bambumöbler. Möbler i bambu har tillverkats just i detta material och det är både hållbart och snyggt. Dock gäller det att ta hand om dem på rätt sätt, särskilt om du väljer att ha dem ute. Det är ju vanligt att använda bambumöbler som utemöbler idag. Det du bland annat bör tänka på, det är att inte lämna dem ute över vintern. Sedan går det ju att även ha dem inne, som en del av din inredning. Om du inte ännu har köpt dig möbler i bambu, så varför inte satsa på det nu?

Var kan jag köpa bambumöbler?

Om du ännu inte har skaffat dig bambumöbler, så se till att göra det! Du kan välja att köpa Tine K Home bambu möbler från Tine K Home Sweden. Fördelen med dessa möbler i bambu det är att du dels får med ett skydd för dina möbler, dels att de har behandlats med en naturligt vattenbaserad träolja. Tine K Home bambu möbler kommer från Saigon. Köper du dessa möbler, så får du snygga möbler, i hög kvalitet samt att de är mycket bekväma att använda. Du kan ha dem ute på din uteplats, men även ha dem inne, om du vill inreda på ett annorlunda sätt.

Idag finns det många olika Tine K Home bambu möbler att välja mellan. Bland annat soffor, bord, pallar, solstolar och mycket mer. Tine K Home är ett företag, grundat i Danmark, av Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum. Utöver snygga bambumöbler så har de även annan inredning att välja mellan. Deras företag har funnits sedan 1999 och huvudkontoret återfinns i Danmark, men deras möbler och inredning säljs över hela världen idag.

Hur du underhåller dina Tine K Home bambu möbler

Även om det är så att dina Tine K Home bambu möbler har behandlats med en bra träolja, så kan vissa väderförhållanden göra att det uppstår mögel på dem. Om detta sker, så är det ingen fara! Du kan då bara ta fram en högtryckstvätt och spola bort det. Alternativt att du använder dig av en svamp samt milt rengöringsmedel. Sedan kan du använda dig av en naturligt vattenbaserad träolja för att behandla dem igen.

Om det är så att du råkar spilla på dina Tine K Home bambu möbler, så är det bra att direkt torka bort det. Det oavsett om det är mat eller dryck. Genom att direkt torka bort det, så minskar du risken för att få fula märken på dina möbler i bambu. Du kan använda dig av ett milt rengöringsmedel för att torka spillet med.

Att förvara dina Tine K Home bambu möbler rätt är även det viktigt. Så när hösten kommer, se då till att du tar bort dem från uteplatsen. Det bästa är att förvara dem på en plats som är både torr och ventilerad. Det fram tills våren/sommaren kommer igen och du åter kan ta fram dem.